En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı olgun kısaltmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belli başlı standartlarda nokta alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. istanbul Yangın kapısı fiyatları Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu dizi temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Ayrıca, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla temaslı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu alfabelar ağır durumların uğur göstericisidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yürütmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page